Akvarel, blæk og akryl
Tilmeld
Akvarel, blæk og akryl
På dette hold kan deltagerne udforske vandbaseret maleteknikker indenfor både akvarel, blæk og akrylmaling. Undervisningen introducerer grundlæggende teknikker i brugen af de forskellige medier, med fokus på farveteori, penselføring, komposition og opbygning af et maleri – fra den første streg på papiret til farvelægning i flere lag.
Der er plads til at eksperimentere og udvikle sig i sit eget tempo.
På dette hold opfattes de såkaldte “fejl” man laver og / eller frustrationer man kan opleve i en kreativ proces, som en naturlig del af læringsprocessen og som en vigtig brik i udviklingen af ens unikke stil.
Underviseren vil løbende give feedback, samt komme med oplæg og demonstrationer, men eleverne vælger selv, om de vil afprøve de viste teknikker eller arbejde med egne idéer. Holdet er åbent for både begyndere og øvede.
Om underviseren
Ida Glad er cand.mag. i Social Psykologi og læring fra Roskilde Universitet med specialisering i brugen af kunst og kultur i recovery- og rekreative
processer. Hun har seks års undervisningserfaring i akvarel og akrylmaling på private kunstskoler, aftenskoler og i grundskolen.
Med en kunstnerisk praksis, der spænder over 15 år, arbejder Ida primært med akvarel, blæk og akryl. Hendes stil bevæger sig mellem det figurative og det
abstrakte, og motiverne er ofte hentet i naturen, eller blandt mennesker og kultur. Hun er inspireret af det japanske begreb Wabi-Sabi – en filosofi, der hylder skønheden i det uperfekte og forgængelige.
Hvilken deltagertype skal du vælge?
Vores hold tilrettelægges som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder:
Handicap Vælg handicap hvis du enten:
Bor i en anden kommune end Frederiksberg- og Københavns kommune
Bor i Frederiksberg- og Københavns kommune, men ikke er på nogle af indtægterne nævnt i PEA
Er på sygedagpenge, barselsdagpenge eller fleksjobber
PEA (Frederiksberg) eller PEA (København) er hvis du er folkepensionist, førtidspensionist, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtager, efterlønsmodtager, lærlinge der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU. For at få tilskuddet er det nødvendigt at vi ser dokumentation for din indtægt.
*Ressourceforløbsydelse er afhængig af din ydelse, før du begyndte ressourceforløbet. Spørg din sagsbehandler, hvis du er i tvivl
Det er vigtigt, at du vælger den korrekte deltagertype, når du tilmelder dig, samt at du oplyser samme deltagertype, når du udfylder tro- og love blanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.
Undervisningssted
Praktisk information
- Hold nr:
- 2749
- Første møde:
- 10.04.25 kl. 13:00
- Sidste møde:
- 26.06.25 kl. 13:00
- Mødegange:
- 10
- Lektioner:
- 30
Pris
- Handicap
- DKK 1075,00
- PEA Frederiksberg
- DKK 715,00
- PEA København
- DKK 715,00
